Netwerk

  •  Danja van der Meer (1959) studie Opvoedkunde aan de UVA, postdoct. opleiding systeeminterventies, diverse opleidingen in het kader van verdere professionalisering als opleider, adviseur en coach. Werkt samen met diverse professionals aan verdere ontwikkeling van kwaliteit van zorg en onderwijs en het meetbaar maken daarvan onder de naam Academie voor Verbindingskunst.

 

 

 

 

 

  • Don van Zantwijk deed de Rietveldacademie (Beeldhouwen) en de Academie de Wervel. Gespecialiseerd op het gebied van mensheidontwikkeling en kunstgeschiedenis. Geeft momenteel o.a scholingscursussen  beeldende vorming n.a.v. hedendaagse kunst onder de naam Atelier Kwint-Slag. 
  • Paul de Riddder www.kobadja.nl werkt als muziektherapeut in de verslaafdenzorg en geeft met zijn bedrijf Kobadji cursussen en workshops djembe, klankimprovisatie, en West- Afrikaanse percussie. Hij volgt op dit moment de opleiding tot Stembevrijder.

 

  • Jaap van de Weg    www.jaapvandeweg.nl  heeft zijn werkterrein op het gebied tussen de psychotherapeut, de pastor en de huisarts in. Hij geeft tevens cursussen in de betekenis van de biografie en de ontwikkeling van innerlijk leiderschap, waarin de mens als een eenheid van lichaam , ziel en geest wordt opgevat.

 

Comments are closed.